Закривавлений пакунок надійшов і до посольства України в Іспанії — МЗС

Закривавлений пакунок надійшов і до посольства України в Іспанії — МЗС

Укрінформ
До українського посольства в Іспанії також надійшов закривавлений пакунок, іспанська поліція оточила дипустанову, на місці проводяться слідчі дії.

Про це йдеться у наданому Укрінфому коментарі речника МЗС Олега Ніколенка.

"До українського посольства в Іспанії також надійшов закривавлений пакунок на зразок тих, які раніше надійшли іншим нашим дипломатичним установам. Іспанська поліція оточила периметр посольства з міркувань безпеки. На місці вже працюють фахівці, проводяться слідчі дії", - зазначив він.

Читайте також: Консульство України у Брно евакуювали через підозрілий предмет

Раніше речник МЗС повідомив, що після теракту в Іспанії до посольств в Угорщині, Нідерландах, Польщі, Хорватії, Італії, генеральних консульств в Неаполі та Кракові, консульства в Брно надійшли закривавлені пакунки, в яких знаходилися очі тварин. Самі пакунки були просякнуті рідиною характерного кольору та мали відповідний запах.

Як повідомляв Укрінформ, в Іспанії терористи надіслали щонайменше п’ять листів-посилок з вибуховими пристроями на адреси різних об’єктів, в тому числі в Центр супутникового контролю Іспанії та на базу Торехонде Ордош. Поліція розслідує ці факти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-