Чорногорія підтримує Україну на шляху до НАТО — Міноборони

Чорногорія підтримує Україну на шляху до НАТО — Міноборони

Укрінформ
Виконуючий обов’язки міністра оборони Чорногорії Філіп Аджич за підсумками зустрічі з Міністром оборони України Олексієм Резніковим заявив, що Чорногорія підтримує Україну на шляху до НАТО.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони.

“Сьогодні Україна бореться за свободу всього європейського континенту. Ми захоплюємося мужністю українських захисників. Ми завжди поруч з вами. Наша країна є добрим другом вашого народу. Чорногорія підтримує прагнення українців стати повноправним членом НАТО. Ми будемо вашими адвокатами не тільки на Балканах, а і в Альянсі та Європі”, – цитує Аджича пресслужба.

Як зазначається, під час зустрічі сторони обговорили надання Україні подальшої підтримки в боротьбі з агресором, реалізацію двосторонніх проєктів в оборонній сфері.

Олексій Резніков висловив вдячність народу та Уряду Чорногорії за надану Україні всебічну підтримку та допомогу з відстоювання суверенітету і територіальної цілісності України. Міністр оборони України наголосив, що народ Чорногорії, який пройшов тернистий шлях у своїй боротьбі за незалежність, як ніхто інший розуміє Україну, яка сьогодні відстоює власну свободу.

Читайте також: У Каунасі лідери чотирьох країн обговорять зміцнення східного флангу НАТО

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня Міністерство внутрішніх справ Чорногорії в рамках програми тимчасового захисту для українців завершило необхідні процедури щодо можливості їх безкоштовного розселення.

Фото: Міністерство оборони України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-