Блінкен: Український дух незламний – як і наше зобов’язання підтримки

Блінкен: Український дух незламний – як і наше зобов’язання підтримки

Укрінформ
Державний секретар США Ентоні Блінкен, вважає, що путін прорахувався, оскільки дух українського народу - незламний, як і зобов’язання США підтримувати Україну в її боротьбі за власну незалежність і принципи демократії.

Про це він заявив у четвер, під час пресконференції в Бангкоку, передає Укрінформ із посиланням на Держдепартамент США.

«Не зумівши захопити Україну силою, президент путін, схоже, вважає, що занурення українців у темряву, відключення їм води, заморожування до смерті зломить їхню волю»,- зауважив держсекретар США.

Він зазначив, що путін прорахувався. І для всіх, хто сумнівається в рішучості українців, глава Держдепу порадив подивитися на звільнених людей у Херсоні, які радісні вийшли на вулиці, обіймали українських солдатів та зривали пропагандистські плакати рф після місяців російських репресій.

Читайте також: Блінкен — про падіння ракети у Польщі: Україна має право захищатися

«Нова стратегія росії, як і стара, зазнає краху. Український дух незламний – як і наше зобов’язання підтримувати Україну», - наголосив державний секретар США.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер в Бангкоку проходить саміт країн Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АСЕАН). Питання російської агресії проти України, її впливу на ситуацію безпеки, а також на продовольчу безпеку у світі є однією з окремих тем обговорення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-