Після 24 лютого багато великих корупціонерів виїхали з України – Зеленський

Після 24 лютого багато великих корупціонерів виїхали з України – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що з початком розв'язаної росією війни багато великих корупціонерів залишили межі України.

Про це він сказав під час онлайн-спілкування на Bloomberg New Economy Forum, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави.

«Головні речі, на які ми повинні звернути увагу: ми об’єднані, залишилися ті, хто хоче захищати свою державу. Корупцію в майбутній Україні ніхто нікому не зможе пробачити. Ми всі пережили дуже складні виклики й дуже складний час», – зазначив Зеленський.

Крім того, він висловив сподівання, що після війни в Україні зникне економічний, політичний та інформаційний вплив росії.

Читайте також: До АРМА передали товарні знаки компанії російського олігарха на ₴2 мільярди

«Впливу російського капіталу в Україні не буде – вони пішли з наших підприємств, або ми їх витіснили. Політична партія заборонена, і в наступних виборах вони не братимуть участі. Інформаційного впливу на наш розвиток, на геополітичний напрям також не буде», - підкреслив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Державне бюро розслідувань з початку року відкрило 321 кримінальне провадження про злочини у митній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-