Президент Фінляндії назвав агресію рф проти України найжорстокішою з усіх можливих війн

Президент Фінляндії назвав агресію рф проти України найжорстокішою з усіх можливих війн

Укрінформ
Президент Фінляндії Саулі Нііністьо заявив, що світові зараз слід зосередитися на Україні та нападах росії на українське цивільне населення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yle.

"Це не боротьба з солдатами, а боротьба з цивільним населенням. Зруйновано стільки інфраструктури, що українцям важко виживати", - заявив Нііністьо.

За словами фінського президента, агресія росії проти мирних українців - найжорстокіша війна з усіх можливих.

Читайте також: Фінляндія може приєднатись до країн, де тренують українських військових

Нііністьо також вважає, що всі обставини, пов'язані з падінням ракети в Польщі, потребують ретельного розслідування. Він уже висловив співчуття президенту Польщі Анджею Дуді.

Як повідомляв Укрінформ, росія 15 листопада здійснила масштабний ракетний обстріл України, зафіксоване влучання в об'єкти інфраструктури та житлові будинки. Українські сили ППО збили понад 70 ракет із понад 90 запущених росією.

Також учора в польському селі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що немає жодних ознак того, що ракета, яка впала на територію Польщі у вівторок, була навмисною атакою на члена НАТО з боку росії.

Фото: Flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-