Втеча росіян із Херсона стала для них черговою стратегічною невдачею – глава Міноборони Британії

Втеча росіян із Херсона стала для них черговою стратегічною невдачею – глава Міноборони Британії

Укрінформ
Втеча російських військ із Херсона стала черговою стратегічною невдачею для російської влади на тлі її агресії проти України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса, яка опублікована на сторінці оборонного відомства у Твітері.

«Анонсований росією вихід із Херсона став черговою стратегічною невдачею для них. У лютому росія не змогла захопити жодної зі своїх великих цілей, окрім як Херсону. Звичайні росіяни повинні запитувати себе: «Для чого це все було?», - заявив Воллес.

Він додав, що російські війська зазнали великих людських втрат у результаті їхнього незаконного вторгнення в Україну і здобули лише міжнародну ізоляція й приниження.

«Україна й надалі тиснутиме (на фронті – ред.), а Велика Британія й міжнародна спільнота продовжать підтримувати їх. У той час як ми вітаємо вихід (росіян із Херсону – ред.), ніхто не буде недооцінювати триваючу загрозу, яку становить російська федерація», - зазначив Воллес.

Читайте також: Білий дім привітав Україну з визволенням Херсона

Як повідомлялося, у п’ятницю Головне управління розвідки Міноборони повідомило, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ, а для російських військових єдиний шанс уникнути загибелі - негайно здатися в полон.

Білий дім привітав Україну з «надзвичайною перемогою» у відвоюванні міста Херсон у російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-