Стефанчук обговорив із президентом Греції створення спецтрибуналу для рф

Стефанчук обговорив із президентом Греції створення спецтрибуналу для рф

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук зустрівся з Президентом Грецької Республіки Катериною Сакелларопулу й обговорив з нею створення Спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України.

Як передає Укрінформ, про це спікер повідомив у Фейсбуці.

"Радий вітати у Києві Президентку Грецької Республіки Катерину Сакелларопулу. На тлі серйозних безпекових викликів, які стоять перед Україною та міжнародною спільнотою, цей візит є свідченням солідарності з Українським народом", — зазначив він.

Голова ВР подякував Греції за надане Україні озброєння, гуманітарну допомогу і послідовну підтримку санкційної політики проти російської федерації.

Під час зустрічі спікер обговорив із Сакелларопулу питання притягнення рф до відповідальності та створення спецтрибуналу. "Радий, що маємо спільне бачення у цьому питанні", — зауважив Стефанчук.

Окремо голова ВР акцентував увагу на визнанні Грецією росії державою-терористом та висловив сподівання на ухвалення відповідного рішення.

Читайте також: Греція буде підтримувати всі позови України проти росії в Гаазі - президентка

Як повідомлялося, Президент Греції Катерина Сакелларопулу та міністр оборони Нікос Панайотопулос 3 листопада перебувають з візитом у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-