Зеленський обговорив із Прем’єр-міністром Камбоджі питання продовольчої безпеки

Зеленський обговорив із Прем’єр-міністром Камбоджі питання продовольчої безпеки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив Прем’єр-міністра Камбоджі Самдеха Хун Сена, що Україна залишатиметься гарантом продовольчої безпеки для країн Асоціації держав Південно-Східної Азії та подякував за підтримку нашої держави в ООН.

Про це він зазначив під час розмови з главою камбоджійського уряду, повідомляє Укрінформ із посиланням на Твіттер Президента.

«Провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Камбоджі Самдехом Хун Сеном. Подякував Камбоджі, яка головує в АСЕАН (Асоціації держав Південно-Східної Азії – ред.), за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, підтримку в ООН. Запевнив: залишатимемося гарантом продовольчої безпеки для країн АСЕАН», - розповів Зеленський.

Читайте також: росія свідомо працює на голод на кількох континентах – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 29 жовтня російська федерація заявила про вихід із Чорноморської зернової ініціативи, обґрунтувавши своє рішення нібито атакою на кораблі чорноморського флоту у Севастопольській бухті, в якій вона звинуватила Україну та Велику Британію. Попри вихід росії із Чорноморської зернової ініціативи, 12 суден із зерном напередодні залишили українські порти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-