Президент розповів, як розширюватиме коло тих, хто розуміє ситуацію в Україні

Президент розповів, як розширюватиме коло тих, хто розуміє ситуацію в Україні

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський планує, в тому числі й через неформальну дипломатію продовжувати розширювати коло тих, хто розуміє, що відбувається в Україні.

Про це Глава держави сказав у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«Саме такими зверненнями, як це до представників Єльського університету, ми розширюємо коло тих, хто розуміє, що відбувається в Україні, і допомагає нам захищати свободу. Продовжу цю роботу й наступного тижня. Будемо й надалі розширювати наші можливості, зокрема завдяки неформальній дипломатії – через громадськість у країнах-партнерах, через студентську спільноту, через професійні та бізнес-спільноти», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський впевнений, що Україна й Туреччина повернуть мир у Чорноморський регіон

Він зазначив, що у п’ятницю поспілкувався зі студентами та викладацькою спільнотою Єльського університету, який є одним з провідних університетів США й усього світу.

Президент також вдень провів розмову з головою італійського уряду Джорджею Мелоні. Він привітав її з призначенням та обговорив можливості для посилення співпраці на різних напрямах – це й безпековий напрям, економіка, дипломатія, зокрема й інтеграція України до європейських та євроатлантичних структур.

Читайте також: Посольство України вже працює з урядом Британії над візитом Сунака до України

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-