Уряд затвердив нові плани реалізації рішень РНБО щодо санкцій

Уряд затвердив нові плани реалізації рішень РНБО щодо санкцій

Укрінформ
Уряд на засіданні у п’ятницю затвердив нові плани реалізації виконання рішень РНБО щодо застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні на черговому засіданні Кабінету Міністрів України були затверджені нові плани реалізації виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України щодо застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). Ці рішення були введені в дію Указами Президента України», – зазначив Немчінов.

За його словами, КМУ та Національний банк України будуть забезпечувати реалізацію та моніторинг ефективності цих санкцій.

Як повідомляв Укрінформ, 28 жовтня міжвідомча робоча група з питань реалізації державної санкційної політики затвердила новий санкційний список із понад 1000 причетних до російської агресії осіб, який буде поданий на розгляд РНБО.

Читайте також: Норвегія ввела санкції проти 30 фізичних та семи юридичних осіб із рф

До нового санкційного пакета пропонують внести представників влади держави-агресора, військове керівництво рф, керівників російських банків.

Санкції набудуть чинності після розгляду та ухвалення рішення Радою національної безпеки і оборони України і введення відповідного рішення РНБО в дію Указом Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-