Пацкан вважає необґрунтованою оголошену йому підозру

Пацкан вважає необґрунтованою оголошену йому підозру

Укрінформ
Колишній народний депутат, голова Рахункової палати Валерій Пацкан вважає необґрунтованою оголошену йому підозру у незаконному отриманні компенсації за житло.

Про це він заявив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Сьогодні мені повідомили про підозру, яку вважаю необґрунтованою. Йдеться про справу багаторічної давнини. Ще до того, як я очолив Рахункову палату. З того часу тема з офіційно задекларованою і непридатною для проживання квартирою періодично тиражується зацікавленими особами”, - заявив Пацкан.

Він наголосив, що попри перевірки Рахунковою палатою використання коштів платників податків державними органами та неодноразовими спробами зацікавлених осіб завадити цим перевіркам, не буде нікого звинувачувати, а захищатиме свою честь, гідність та репутацію у встановленому законом порядку.

“В свою чергу сподіваюся на неупередженість дій НАБУ та САП”, - додав Пацкан.

Читайте також: В Україні можуть відновити е-декларування - Рада розглядає законопроєкт

Як повідомляв Укрінформ, Пацкану 24 жовтня оголосили підозру у незаконному отриманні компенсації за житло у столиці. За даними слідства, з вересня 2017 по березень 2018 року Пацкан незаконно отримав з держбюджету понад 117 тис. гривень компенсації за винайм житла, попри наявність власної квартири у столиці.

Пацкан очолює Рахункову палату з 15 березня 2018 року. До того був народним депутатом від БПП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-