У путіна немає совісті, тому немає сенсу вести переговори - Кулеба

У путіна немає совісті, тому немає сенсу вести переговори - Кулеба

Укрінформ
Дії президента рф володимира путіна не вʼяжуться з переговорами показують, що йому не можна довіряти.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, повідомляє Укрінформ.

Він зауважив, що всі дії путіна: анексія територій, обстріл мирної колони в Запоріжжі чи сигнал тривоги в Києві, не вʼяжуться з переговорами, й путін зараз грає в гру «так я ж готовий, це Україна не готова до переговорів». У цьому контексті Президент Володимир Зеленський зайняв чітку позицію: «Якщо ви обрали шлях війни, то ми обрали шлях самооборони», наголосив Кулеба.

«Вам не можна довіряти, ви люди, які не мають совісті, а одним з ключових принципів переговорів завжди є принцип добросовісності й в усіх мовах світу цей термін «принцип добросовісності в переговорах». Якщо немає совісті у путіна, то й немає сенсу вести переговори», - підсумував міністр.

Читайте також: Україна має право на звільнення своїх територій – Столтенберг

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю у кремлі відбулася церемонія «прийняття до складу росії» маріонеткових утворень «днр» та «лнр», а також загарбаних армією рф територій Херсонської та Запорізької областей України, що викликало широке міжнародне обурення.

У промові російський лідер заявив, що росія готова до мирних переговорів з Україною, однак їх предметом не буде "приєднання" до рф захоплених раніше територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-