Перша леді у Нью-Йорку ефективно продемонструвала використання «м’якої сили» - Шмигаль

Перша леді у Нью-Йорку ефективно продемонструвала використання «м’якої сили» - Шмигаль

Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська «надзвичайно ефективно продемонструвала використання так званої «м'якої сили», яка є в її розпорядженні.

Про це сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль, коментуючи в четвер роботу української делегації на Генасамблеї ООН та на полях ГА.

«Перша леді охопила величезний блок соціальної підтримки для України, провела десятки зустрічей у ці дні», - розповів прем’єр.

Читайте також: Українським жінкам потрібен не абстрактний «мир», а перемога над злом - Зеленська

Він зазначив, що Зеленська мала «потужні зустрічі» з першими леді держав-партнерів, а також залучила інші країни до партнерства й підтримки України.

За його словами, перша леді взяла участь в обговоренні співпраці з міжнародними фінансовими організаціями та країнами-партнерами щодо залучення соціальної, психологічної допомоги в Україні, в інших соціальних проєктах, якими вона опікується.

«Це величезний сегмент, у якому Олена Зеленська взяла лідерство», - додав Шмигаль.

Читайте також: Зеленська на саміті HeForShe розповіла, як живуть жінки під час війни

Як повідомлялося, 20 - 26 вересня у Нью-Йорку триває тиждень високого рівня в рамках 77-ї сесії Генасамблеї ООН, де виступають лідери держав, глави урядів, керівники зовнішньополітичних відомств країн-членів. Шмигаль, дружина Президента Олена Зеленська та генеральний прокурор України Андрій Костін беруть участь у низці заходів на полях Генасамблеї.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-