Кулеба: Ані фейкові «референдуми», ані гібридна «мобілізація» нічого не змінять

Кулеба: Ані фейкові «референдуми», ані гібридна «мобілізація» нічого не змінять

Оновлено
Укрінформ
Фейкові «референдуми», які загарбники хочуть провести з 23 по 27 вересня, нічого не змінять - Україна має повне право звільняти свої території і буде надалі звільняти їх.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

«Ані фейкові «референдуми», ані гібридна «мобілізація» нічого не змінять. росія як була, так і залишається державою-агресором, яка незаконно окупує частину української землі. Україна має повне право звільняти свої території і буде надалі звільняти їх, що б там не казали в росії», - зазначив глава української дипломатії.

Читайте також: Погрози провести «референдуми» на захоплених територіях свідчать про страх розгрому рф — Єрмак

Також росЗМІ пишуть, що і на захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей України окупаційні адміністрації прийняли рішення провести «референдуми про приєднання до росії».

«Референдуми про приєднання до росії» на тимчасово окупованих територіях України відбудуться з 23 по 27 вересня», - пише «Медуза» з посиланням на два джерела, наближені до адміністрації президента росії.

Читайте також: Заяви про «референдум» зрадники і загарбники роблять від безвиході – Хлань

Раніше у вівторок спікер держдуми рф в'ячеслав володін заявив, що держдума підтримає вступ "днр" і "лнр" до складу країни.

Оголошення «референдумів» відбувається на тлі контрнаступу української армії, який завершився звільненням захоплених російськими військами територій Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-