Шмигаль подякував королю Британії за незмінну потужну підтримку України

Шмигаль подякував королю Британії за незмінну потужну підтримку України

Оновлено
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль подякував королю Великої Британії Чарльзу ІІІ за незмінну потужну підтримку нашої країни.

Про це глава уряду написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Мав за честь зустрітися з його величністю королем Чарльзом ІІІ в Букінгемському палаці. Разом із першою леді Оленою Зеленською висловили співчуття від імені Президента, уряду та народу України з приводу смерті Королеви Єлизавети ІІ. Подякували за незмінну потужну підтримку України з боку Великої Британії та особисто його величності», - зазначив Шмигаль.

Прем'єр-міністр підкреслив, що український народ був би радий у майбутньому вітати Короля Чарльза ІІІ з візитом у нашій країні.

Читайте також: Король Британії Чарльз III виступив із першою промовою

Також, Денис Шмигаль побажав Великій Британії процвітання та відданого правління короля Чарльза ІІІ.

«Бажаємо Сполученому Королівству й народам Співдружності процвітання та відданого правління його величності короля Чарльза ІІІ», - написав Шмигаль.

Глава уряду підкреслив, що наша країна пишається мати поряд таких друзів, які рішуче простягнули руку допомоги в найважчі часи.

«Королева Єлизавета ІІ одного разу сказала: «Коли життя здається важким, мужні люди не здаються і не визнають поразку. Вони починають ще рішучіше боротися за краще майбутнє». Ця цитата яскраво характеризує правління її Величності та зусилля союзників, які вони докладають задля нашої перемоги», - додав прем’єр-міністр.

Як повідомляв Укрінформ, королева Великої Британії Єлизавета ІІ померла 8 вересня на 97-му році життя. Дружина Президента Олена Зеленська разом із Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем у Лондоні попрощалися з королевою Єлизаветою ІІ.

Фото: Денис Шмигаль, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-