Прем’єр Польщі: росія робить гарну міну при поганій грі - санкції треба посилювати

Прем’єр Польщі: росія робить гарну міну при поганій грі - санкції треба посилювати

Укрінформ
Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький закликав продовжувати санкції проти росії, яка робить гарну міну при поганій грі.

Про це він заявив на спільному з Президентами України Володимиром Зеленським та Латвії Егілсом Левітсом брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ці санкції працюють найкраще. росія робить добру посмішку до поганої гри, але ці санкції будуть посилюватися – вони будуть більш болісними для російської економіки. Ми мусимо витримати», - сказав він.

Моравецький переконаний, що план президента рф володимира путіна полягає також у тому, щоб повернутися до «business as usual» (бізнесу як зазвичай).

«Ми знаємо, що немає повернення до минулого. росія вживає всі можливі економічні інструменти, як пістолет, який вона скерувала до голови України, а також до голів багатьох європейських держав», - підкреслив очільник уряду Польщі.

Читайте також: Перемога на російських умовах означала б великий програш для Європи - Моравецький

Крім того польський премʼєр-міністр додав, що з жахливої війни росії і мужнього захисту України має народитися нова Європа з Україною, як повноцінним членом Європейського Союзу.

Як повідомлялося, 9 вересня прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький відбув до Києва, де проведе декілька зустрічей й обговорить безпекову ситуацію в Україні та регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-