російські спецслужби створили фейковий сайт для дискредитації Зеленського

російські спецслужби створили фейковий сайт для дискредитації Зеленського

Укрінформ
російські спецслужби створили фейковий інтернет-портал для дискредитації Президента України Володимира Зеленського у країнах Західної Європи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента України у Фейсбуці, посилаючись на дані Головного управління розвідки.

“За даними ГУР МОУ, російські спецслужби створили фейковий інтернет-портал, спрямований на дискредитацію Президента України Володимира Зеленського у країнах Західної Європи. Так, 7 вересня з’явився такий сайт для німецької аудиторії. Його запуск мав відбутися 30 вересня. Про цей інтернет-майданчик немає жодної інформації на офіційних ресурсах Офісу Президента України, жодних заяв Володимира Зеленського”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що сайт має ознаки шахрайського ресурсу, що створений для привласнення коштів під виглядом фонду допомоги Україні.

Читайте також: Обмежень у виїзді за кордон українських жінок не буде - Міноборони

“Проєкт нагадує класичну фінансову піраміду. Закликаємо українців і міжнародну спільноту не довіряти російським фейкам і брати до уваги інформацію виключно з офіційних сторінок Президента України та Офісу глави держави”, - наголосили в ОП.

Як повідомлялося, Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони попередив, що росія готує провокації в межах дезінформаційної кампанії з продажу західного озброєння на чорному ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-