Петиція про заборону надавати Невзорову українське громадянство набрала 25 тисяч підписів

Петиція про заборону надавати Невзорову українське громадянство набрала 25 тисяч підписів

Укрінформ
Електронна петиція до Президента Володимира Зеленського з вимогою заборонити надавати російському опозиціонеру Олександру Невзорову громадянство України набрала необхідні для розгляду 25 тисяч підписів.

Про це свідчать дані на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Петиція під назвою «Заборона надання громадянства поплічнику путіна Невзорову О.Г.» була зареєстрована 8 червня, її автор - Шевченко Євгенія Володимирівна.

На її думку, позиція Невзорова, який "проти вбивств і зґвалтувань українців", є невід’ємною для будь-якого свідомого громадянина в своїй країні.

Читайте також: Іспит для отримання громадянства України: Зеленський доручив розглянути питання

«Нехай далі буде молодцем і нарешті попрацює на благо своєї росії. Але подібна позиція не є приводом розкидатись нашим громадянством! За таким принципом ми можемо французів і німців нагородити українським громадянством! І ще пів світу… Але таким кроком ми вщент втоптуємо в побиту ракетами і бомбами нашу землю життя і заслуги наших воїнів, українських, і тих воїнів, котрі приїхали нас рятувати за покликом свого серця і вони не мають цього громадянства», - зазначила авторка.

Як повідомлялося, у червні ЗМІ повідомили, про те що російський журналіст Олександр Невзоров та його дружина отримали українське громадянство.

Читайте також: Невзоров іще не отримав українське громадянство – Данілов

3 червня у Державній міграційній службі України підтвердили Укрінформу, що Президент Володимир Зеленський дійсно підписав указ щодо надання українського громадянства російському журналісту Олександру Невзорову та його дружині.

Президент Володимир Зеленський, коментуючи питання надання українського громадянства Невзорову, заявив, що якщо є можливість хитати російську владу, то це необхідно робити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-