У «Слузі народу» розповіли про основні завдання партії

У «Слузі народу» розповіли про основні завдання партії

Укрінформ
Голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк назвала основні завдання, які стоять перед політичною силою, одне з яких - формування активного кадрового резерву.

Про це вона повідомила на пресконференції щодо підсумків діяльності партії упродовж пів року, передає кореспондент Укрінформу.

“На сьогодні для себе ми виділили декілька дуже важливих завдань. Одне із таких перших завдань - це максимальна мобілізація економіки. В перші дні війни наша команда долучилася до того, щоб допомагати бізнесу, який знаходився у східній частині України, в центральній частині України. Максимально допомагати, щоб вони були релоковані в більш безпечні місця”, - зазначила Шуляк.

Читайте також: До фракції «Слуга народу» приєднались двоє народних депутатів

За її словами, “на сьогодні представники бізнесу, які залишаються в Україні, для нас є також героями, як і представники Збройних сил України, тому що ті податки, які вони сплачують сьогодні, вони направляються до державного бюджету, і з державного бюджету ми фінансуємо в першу чергу все, що пов’язано з обороною нашої держави, зі Збройними силами України”.

Друге завдання, на якому зупинилася Шуляк, - відновлення регіонів.

“Якщо чесно, то зараз дуже багато наших міжнародних партнерів заявляють про своє бажання долучатися, фінансувати різні проєкти, які стосуються відновлення і будівництва, але в них є іноді таке застереження - вони кажуть: а давайте, можливо, ми дочекаємося закінчення війни, давайте дочекаємося перемоги. Але ми дуже добре розуміємо, що нашим дітям, які ідуть зараз в школу, чекати якось не дуже хочеться, нашим людям, в яких зруйноване житло, а на сьогодні це 18 мільйонів метрів квадратних зруйнованого та пошкодженого житла,.. вони також не можуть чекати, коли буде перемога, коли почнуться репарації від російської федерації”, - зазначила Шуляк.

Читайте також: ЦВК визнала Валентину Короленко народним депутатом від «Слуги народу»

Тому, наголосила вона, “залучення іноземних партнерів, залучення іноземних урядів інших країн, залучення фінансових інституцій, залучення приватного сектору до відбудови країни — це також завдання номер один”.

“І третє велике завдання, яке ми на сьогодні ставимо перед собою, - це кадровий резерв партії. Зараз, ви знаєте, коли прийшла війна, немає сірого чи якогось там іншого кольору — є два кольори — білий і чорний. І зараз ми чітко розуміємо, хто що вартує, хто долучається до активної роботи, хто себе проявляє активно, і ми на сьогодні формуємо активний резерв своїх людей, які обов’язково повинні стояти в основі розбудови сучасної великої України”, - підкреслила народний депутат.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл. Сили оборони України чинять опір російським військам. Станом на 1 вересня українські захисники знищили близько 48 тисяч 350 росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-