Зеленський не впевнений, що діяв би інакше у відповідь на агресію рф

Зеленський не впевнений, що діяв би інакше у відповідь на агресію рф

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський не впевнений, що діяв би якось інакше в організації відсічі російській агресії, бо невідомо, яким тоді був би результат. А ми наразі маємо державу, сильну армію і об’єднаний народ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту міжнародної Кримської платформи у відповідь на запитання, що він зробив би інакше, якби була можливість.

«Я не знаю, що зробив би інакше, бо якби я щось робив інакше, не знаю, яким би був результат. А ми маємо той результат, який у нас є, - десь позитивний, десь ні. Тому мені складно відповідати на це запитання. Поки що у нас є держава, сильна армія і народ, який об’єднався», - сказав Зеленський.

Він висловив подяку всім за те, що «у нас є на сьогодні такий результат», а західним партнерам, зокрема, за той запас міцності, який має Україна.

Читайте також: Попередити про точну дату початку повномасштабної війни з рф було неможливо – Данілов

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-