«Війна диктує нові вимоги»: Малюська поінформував про зміни у Мін'юсті

«Війна диктує нові вимоги»: Малюська поінформував про зміни у Мін'юсті

Укрінформ
Міністр юстиції Денис Малюська анонсував нормалізацію структури міністерства, у тому числі зменшення кількості підпорядкованих організацій.

Як передає Укрінформ, про це Малюська написав у Фейсбуці.

“Колись давно у минулому (доміністерському) житті загальне скорочення заробітних плат працівникам організації, де я працював, анонсували як “нормалізацію заробітних плат”, термін мені подобається”, - зауважив міністр.

Малюська поінформував про зміни в відомстві як “початок активної нормалізації структури Міністерства юстиції”.

За його словами, нормалізацію структури “розпочали згори”.

Зокрема “зменшено кількість заступників міністра юстиції (мінус три посади), зменшено кількість міжрегіональних управлінь юстиції (4 замість 8), зменшуємо кількість заступників керівників міжрегіональних управлінь (у два рази), зменшуємо кількість підпорядкованих організацій (об’єднання держпідприємств, інститут права та післядипломної освіти приєднали до національного наукового центру тощо)”.

“Незабаром – нормалізація середньої та нижньої ланки, поетапна розатестація працівників пробації та багато іншого”, - додав Малюська.

Читайте також: Дистанційна робота чи офлайн: що рекомендує уряд держслужбовцям

Очільник Мінюсту подякував за роботу усім, кого торкнулися чи ще торкнуться зміни.

“Нормалізація структури – це не вина будь-кого, це потреба з огляду на нові виклики. Війна створює нові (складні) реалії та диктує нові вимоги”, - заявив Малюська.

Міністр побажав не радіти тим, кого нормалізація не торкнеться.

“Навантаження буде більше, потрібно стати ефективнішим, та ніхто з вас (точніше нас) не застрахований від наступної хвилі нормалізації”, - додав Малюська.

Читайте також: Після завершення війни держслужба вже не буде такою, як раніше – Немчінов

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 9 серпня наголосив, що уряд готує проєкт закону про державний бюджет на 2023 рік; у пріоритеті залишаються армія та безпека, а також макроекономічна стабільність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-