Ердоган у Львові зустрінеться з Зеленським та Гутеррешем

Ердоган у Львові зустрінеться з Зеленським та Гутеррешем

Укрінформ
У ході одноденного робочого візиту у Львів президенти України та Туреччини Володимир Зеленський та Реджеп Тайїп Ердоган оцінять всі аспекти двосторонніх стратегічних відносин. 

У тристоронньому форматі переговорів за участю Генсека ООН Антоніу Гутерреша йтиметься про можливі кроки для припинення війни, продовження дії “зернових коридорів”.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на директорат з комунікацій адміністрації президента Туреччини.

“Президент Реджеп Таїп Ердоган 18 серпня відвідає Львів з одноденним робочим візитом на запрошення Президента України Володимира Зеленського. Під час зустрічі президента Ердогана з українським колегою будуть оцінені всі аспекти турецько-українських відносин на рівні стратегічного партнерства”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Гутерреш 18 серпня прибуде до Львова - запланована зустріч із Зеленським і Ердоганом

Вказується, що в ході візиту також відбудеться тристоронньої зустрічі за участю президентів України, Туреччини та Генерального секретаря ООН.

“У ході зазначеної зустрічі обговорюватимуться кроки, які можна зробити для припинення українсько-російської війни дипломатичним шляхом та розвитку дії механізму, створеного для експорту українського зерна на світові ринки”, - вказується у заяві.

Як повідомляв Укрінформ, Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш у четвер, 18 серпня, прибуде до Львова для участі у тристоронній зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-