Галущенко після Радбезу ООН: Більшість учасників розуміють ціну цинічних заяв росії

Галущенко після Радбезу ООН: Більшість учасників розуміють ціну цинічних заяв росії

Укрінформ
Засідання Радбезу ООН вчергове підтвердило, наскільки важливою є солідарність для протистояння росії, що прагне змінити світовий порядок. План рф щодо легітимізації своїх військ на українській атомній станції провалився, більшість учасників розуміють ціну її цинічних заяв.

Про це повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вдячний країнам-учасницям Радбезу ООН, всім, хто підтримав Україну у намаганні повернути суверенне право на ЗАЕС, що черговий план росії – на цей раз щодо легітимізації своїх військ на українській атомній станції – провалився», - зазначив він.

На переконання міністра, переважна більшість учасників засідання чудово розуміють ціну цих цинічних заяв і безсоромної маніпуляції з боку російської федерації.

Читайте також: росія повинна допустити місію МАГАТЕ на Запорізьку АЕС - Кислиця на Радбезі ООН

«Сподіваюсь, така російська демонстрація презирства до здорового глузду і зверхнє ставлення до учасників Радбезу ООН стане драйвером для скорішого ухвалення рішення щодо спільної місії МАГАТЕ і ООН на ЗАЕС для її деокупації і забезпечення ядерної безпеки світу», - додав Галущенко.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Рада Безпеки ООН розглянула питання безпеки Запорізької АЕС у зв’язку з російським вторгненням в Україну та посиленням бойових дій на півдні країни. Розгляд питання ініціювала рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-