Західні партнери поділяють справедливість української позиції щодо агресії рф - Кулеба

Західні партнери поділяють справедливість української позиції щодо агресії рф - Кулеба

Укрінформ
Ніхто з західних партнерів не ставить під сумнів українську позицію про те, що росія має вийти з української території і не намагатися її анексувати.

На цьому наголосив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Кулеба зазначив, що західні партнери повністю поділяють позицію України про те, що росія має забратися з української території, припинити руйнування та вбивство мирного населення і не намагатися анексувати ці території в той чи інший спосіб.

«Рішучість і принциповість Президента Зеленського повністю поділяється нашими партнерами, ніхто не ставить під сумнів справедливість української позиції», - завив глава МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, за даними української розвідки, російська федерація намагається приєднати до свого складу тимчасово захоплені території України і має намір провести "референдум" у Запорізькій та Херсонській областях.

Читайте також: Україна очікує на наступний пакет санкцій ЄС проти рф восени

В Організації Об‘єднаних Націй та Європейському Союзі заявили, що світ не визнає фейкових "референдумів" на окупованих територіях України.

У відеозверненні 7 серпня Президент Володимир Зеленський заявив, що росія, якщо піде шляхом псевдореферендумів, закриє для себе будь-яку можливість переговорів з Україною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-