Кулеба закликав CBS провести внутрішнє розслідування щодо фільму «Озброюючи Україну»

Кулеба закликав CBS провести внутрішнє розслідування щодо фільму «Озброюючи Україну»

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав американський телеканал CBS провести внутрішнє розслідування щодо введення в оману величезної аудиторії заявами про те, що західна зброя не доходить до українських військових, які прозвучали у документальному фільмі «Озброюючи Україну».

Про це Кулеба заявив у Твітері, коментуючи повідомлення телеканалу CBS про видалення твіту з рекламою фільму.

«Вітаємо перший крок, але цього недостатньо. Ви ввели в оману величезну аудиторію, поширюючи необґрунтовані заяви та підриваючи довіру до поставок життєво необхідної військової допомоги державі, яка протистоїть агресії та геноциду. Має бути проведене внутрішнє розслідування, хто і чому це зробив», - написав глава української дипломатії.

Як повідомлялося, раніше радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк спростував подану в документальному фільмі телеканалу CBS інформацію про те, що поставлена Заходом зброя не доходить до українських військових, і заявив, що вкидами про «чорний ринок зброї» росія прагне дискредитувати Україну в очах західних суспільств.

Читайте також: Відсутність Amnesty International у російському списку іноагентів є своєрідним маркером — Немчінов

Фільм «Озброюючи Україну» вийшов на телеканалі CBS 4 серпня. У ньому, серед іншого, американець Енді Мілборн, засновник військової компанії Mozart Group, яка спеціалізується на тренуванні військових, стверджує, що частина західного озброєння — дрони, бронежилети, каски тощо — не доходить до лінії фронту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-