Співробітник посольства рф у Вашингтоні потоптав соняшники двох маленьких дівчат

Співробітник посольства рф у Вашингтоні потоптав соняшники двох маленьких дівчат

Фото
Укрінформ
У Вашингтоні співробітник посольства рф у США потоптав соняшники, які до посольства принесли двоє дівчат.

Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Маркарова зазначила, що якийсь співробітник російського посольства зупинився перед тим, як заїхати, і почав топтати соняшники, які принесли двоє маленьких дівчат. Напередодні соняхи, які українці висаджували через дорогу навпроти посольства рф у квітні, також були знищені - вирвані з корінням, додала посол.

«Соняшники діють на загарбників, як свята вода на чортів. Ворогів дуже дратує кожен символ, що нагадує світові про нашу боротьбу, гідність і звитягу, а також про нескінченне зло, що росіяни заподіюють нашому народові щодня. Дипломати країни-агресора поводять себе так само підло і ницо, як і всі загарбники, вихваляючись негідними вчинками, виправдовуючи вбивць та розраховуючи на безкарність», - зауважила вона.

Насамкінець Маркарова заявила, що відповідальність обов‘язково настане на міжнародному трибуналі, а до того всім варто бачити і пам‘ятати їх обличчя і «вчинки», документувати та робити відповідні висновки.

Читайте також: Маркарова про ракети з дальністю 300 кілометрів: Здивуємо росіян на полі бою

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-