Вадатурський був конкретною ціллю російських військових – Подоляк

Вадатурський був конкретною ціллю російських військових – Подоляк

Укрінформ
Точне влучання російської ракети у будинок глави агрохолдингу "Нібулон" Олексія Вадатурського не випадковість, а продумане вбивство.

Як передає Укрінформ, про це написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в Телеграмі.

“Загибель Олексія Вадатурського, на мій погляд, була не випадковістю, а цілком продуманим та організованим навмисним убивством” - заявив Подоляк.

Він повідомив, що точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило: спальню, не залишає сумнівів у наведенні та коригуванні удару. Вадатурського зробили конкретною ціллю.

Вадатурський був одним із найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні та великим роботодавцем.

Подоляк заявив, що російські “варвари” й далі провадять кампанію терору, намагаючись залякати, дестабілізувати та зламати українське суспільство.

На думку “кремлівських маніяків”, кампанія з резонансних терактів високої інтенсивності (знущання з українських полонених, які зафіксовано на відео; ракетна атака на вінницький Дім офіцерів; термобаричний внутрішній підрив бараку з військовополоненими в Оленівці і точковий удар по відомій особі, яка має пряме відношення до зерна) має змусити українців стати на коліна, відкрити ворота й здати державу. “Кожен злочин змушує нас відчувати біль, але ми проживаємо його і стаємо лише загартованішими”, - додав радник керівника ОП.

“В історії ще не було випадку, коли терористи змусили б когось здатися. росія зробила величезну помилку, ставши на цю слизьку стежку. Ця помилка стане для неї не просто катастрофічною – вона впише слово “росія” найчорнішими літерами в світову історію”, - заявив Подоляк.

Подоляк висловив співчуття родині та близьким Вадатурського.

Читайте також: Внаслідок обстрілу Миколаєва є загиблий та поранені

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Миколаєві внаслідок нічного ворожого обстрілу загинули очільник агрохолдингу "Нібулон" Олексій Вадатурський і його дружина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-