Президент Литви вручив Зеленському орден

Президент Литви вручив Зеленському орден

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з Президентом Литви Гітанасом Науседою, де подякував йому за підтримку Саміту перших леді та джентльменів, який відбувся у Києві.

Про це Єрмак написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Сьогодні був радий зустрітися у Києві з президентом Литви Гітанасом Науседою. Литва - наш друг та союзник. Країна, яка допомагає українцям у протистоянні з росією, збирає гроші на Bayraktar, відмовляється від російських енергоресурсів та запроваджує санкції. Гітанас Науседа приїхав до столиці у День державності України, щоб привітати Президента Володимира Зеленського та наш народ", - написав Єрмак.

Він зазначив, що у Верховній Раді Науседа вручив Зеленському вищу нагороди Литви - Орден Вітовта Великого.

Єрмак також подякував Науседі за підтримку Саміту перших леді та джентльменів, та за приїзд першої леді Литви Діани Науседене у Київ на цей Саміт.

Читайте також: Науседа сказав, скільки часу знадобиться ФРН, аби отримати «щеплення від москви»

"Попереду в нас ще багато важливих викликів. Друзі - це коли разом у складні та добрі часи. Наша перемога над росією буде спільною", - додав Єрмак.

Як повідомлялося, другий Саміт перших леді та джентльменів відбувся 23 липня з ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Головною метою проведення заходу стало обговорення повоєнного майбутнього України та світу, а також збір коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги для України. Збір триває та здійснюється через фандрейзингову платформу United24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-