Зеленський розвінчав фейк про свій важкий стан здоров'я

Зеленський розвінчав фейк про свій важкий стан здоров'я

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський розвінчав фейк про нібито його важкий стан здоров'я, який розповсюджувався на українських радіостанціях через хакерську атаку.

Про це Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Сьогодні росія запустила чергові фейки, що держава не керується Президентом Зеленським, бо він знаходиться в лікарні, точніше в реанімації через свій важкий стан. Важкий стан здоров'я. Так ось, знаходжуся я в кабінеті. Так міцно, як зараз, я себе ще ніколи не відчував. І погана новина для вас всіх, хто запускає такі фейки. Я не один, нас таких 40 мільйонів. І при всій повазі до похилого віку, але 44 це не 70", - сказав Президент.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук закликав українців не вестися на маніпуляції щодо стану здоров'я Президента Володимира Зеленського.

“Не ведіться на маніпуляції! Президент і його команда живі-здорові. Усі разом працюємо на Перемогу України”, - наголосив голова ВРУ у Фейсбуці.

Стефанчук поінформував, що він також перебуває на своєму робочому місці і виконує обов‘язки Голови Верховної Ради України.

“Тупі орки можуть лише “ламати” канали радіостанцій та плести нісенітницю”, - додав він.

Як повідомляв Укрінофрм, хакери здійснили кібератаку на сервери української радіостанції та поширювали фейк про начебто важкий стан здоров'я Президента Володимира Зеленського. За словами очевидців, в ефірі "Радіо Рокс" звучало повідомлення, що Президент України потрапив у реанімацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-