Зеленська обговорила зі спікеркою Палати представників США воєнні злочини росіян

Зеленська обговорила зі спікеркою Палати представників США воєнні злочини росіян

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська обговорила зі спікеркою Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі злочини росії проти мирних українців.

Про це перша леді повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Наша розмова була про чергові злочини росії. Про дітей, яких вона вбила. Про забрані життя мирних українців. Про людей, які залишилися без даху над головою. Я щиро вдячна американцям за те, що вони з нами в найтемніші часи. Бо це наближає наш спільний світанок", - зазначила Зеленська.

Вона нагадала слова Пелосі, які вона сказала ще навесні після відвідин України: «Якщо росія не у списку держав-спонсорів тероризму, цей список треба викинути».

За словами дружини Президента, спікерка Палати представників Конгресу переконалася в російських злочинах і почала свідчити про них у США.

"Я вважаю її однією з найсильніших жінок світу й була дуже рада побачитися з нею сьогодні у Сполучених Штатах", - підкреслила Зеленська.

Читайте також: Олена Зеленська у Білому домі розповіла про проєкт «Книга катів українського народу»

Як повідомляв Укрінформ, перша леді України Олена Зеленська перебуває з візитом у Сполучених Штатах Америки. Вона стала першою дружиною іноземного лідера, яка виступила у Конгресі США.

Спікерка Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі 1 травня відвідала з візитом Україну й отримала від Президента Володимира Зеленського орден княгині Ольги.

Фото: Телеграм Олени Зеленської

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-