Зеленський подякував США за теплоту до України та українців

Зеленський подякував США за теплоту до України та українців

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував подружжю США, представникам американської Адміністрації та кожній американській родині за теплоту стосовно України та українців

Про це Зеленський сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"Збільшення американської підтримки для України, додаткова допомога для захисту людей від російського терору, вирішення гуманітарних потреб – це все завдання триваючого візиту першої леді України до Сполучених Штатів. Сьогодні, у другий день візиту, зустріч у Білому Домі з першою леді Джилл Байден – Президент Байден, віцепрезидент Камала Гарріс та її чоловік прийшли привітати першу леді України. Я вдячний президентському подружжю Сполучених Штатів, усім представникам американської Адміністрації та кожній американській родині за теплоту по відношенню до нашої країни і наших людей", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що очікує від цього візиту вагомих результатів для України у співпраці з Америкою, бо саме зараз це є важливим.

Читайте також: Зеленська у Вашингтоні зустрілася з Блінкеном та провела переговори з USAID

Як повідомляв Укрінформ, дружина Президента Олена Зеленська перебуває з візитом у США на запрошення першої леді Джилл Байден.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-