Посол Франції анонсував «численні візити» у розвиток відносин з Україною

Посол Франції анонсував «численні візити» у розвиток відносин з Україною

Відео
Укрінформ
Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен заявив, що очолюване ним диппредставництво мобілізоване для зміцнення зв’язків між Францією та Україною і анонсував численні візити впродовж наступних тижнів у розвиток двосторонніх відносин між країнами.

Про це де Понсен сказав у відеозверненні з нагоди Національного свята Франції, передає Укрінформ.

«Посольство як ніколи мобілізоване для зміцнення зв’язків між Францією та Україною... Ми будемо інтенсифікувати наші політичні контакти, а також контакти між громадянськими суспільствами. Упродовж наступних тижнів ми побачимо розвиток двосторонніх відносин на рівні численних візитів», - сказав посол.

Він нагадав, що Франція впевнено стала поруч з Україною після початку війни і залишатиметься з нею у майбутньому.

«На жаль, ми всі сьогодні розуміємо, що російська агресія проти незалежної України триватиме, будуть важкі періоди. Тому ми маємо підтвердити нашу солідарність з Україною. І будьте певні, ми не зрадимо цю солідарність і продовжимо підтримувати Україну», - заявив де Понсен.

Посол зазначив, що цьогорічне національне свято Франції в Україні «трагічно особливе» і висловив захоплення мужністю та самопожертвою українського народу.

«Кожного дня ми отримуємо дуже сильний меседж: свобода, рівність і братерство - наші французькі цінності – сьогодні, як ніколи, стають важливими на Європейському континенті. Україна та українці зробили їх своїми у цій нав’язаній їм росією війні», - акцентував дипломат.

Читайте також: Французький регіон допоможе відновити Чернігівську область

Як відомо, 14 липня у Франції відзначають Національне свято - День взяття Бастилії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-