Конференцію YES планують провести у Києві і Варшаві

Конференцію YES планують провести у Києві і Варшаві

Укрінформ
Цьогорічну конференцію Ялтинської європейської стратегії, де традиційно обговорюється майбутнє України, через російську агресію планують провести у Києві і Варшаві.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив експрезидент Польщі, голова Наглядової ради YES Александер Кваснєвський.

За його словами, цьогорічну конференцію організатори планують провести 8-10 вересня. Через складність із доїздом до Києва в умовах війни планується проведення першого дня конференції в українській столиці, а третього – у Варшаві.

“Можливо, перший день форуму буде в Києві, потім буде переїзд, і завершимо його на третій день у Варшаві, щоб запрошені гості могли на неї потрапити. Традиційно ми запрошуємо на неї представників України, розраховуємо, що приїдуть важливі гості з Європи”, - сказав Кваснєвський.

Читайте також: Бучу відвідали учасники Наглядової ради YES

Він додав, що війна може внести свої корективи, тому не має певності, чи вдасться реалізувати все задумане.

YES — форум, де обговорюється європейське майбутнє України в глобальному контексті. У межах форуму відбувається діалог між лідерами України, ЄС, США та інших частин світу. YES об’єднує лідерів від політики, бізнесу, представників ЗМІ, громадянського суспільства та експертної громади.

Конференція була започаткована у 2004 році, по 2013 рік щорічні зустрічі проводилися у Лівадійському палаці в Ялті. Після окупації Криму росією щорічні зустрічі YES було перенесено до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-