Зеленський виступає у Раді

Зеленський виступає у Раді

Фото, відео
Укрінформ
Завданням усіх гілок влади України на європейському шляху є невідкладне ухвалення необхідних рішень, позитив від яких відчуватиме українське суспільство.

Як передає Укрінформ, про це сказав Президент Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді, передає кореспондент Укрінформу.

"Завдання усіх гілок влади, перш за все, щоб жодних пауз у нашій роботі не було, щоб ухвалювалося кожне рішення, яке необхідне для європейського шляху України, і щоб це були такі рішення, позитив від яких буде відчувати українське суспільство, родини, громадяни", - зазначив Зеленський.

Він додав, що набуття членства у Європейському Союзі - це не тільки геополітика чи реалізація політичних прагнень - це конкретні речі, переваги, які приносять користь Україні.

Читайте також: Зеленський заявляє про необхідність пришвидшити роботу над «промисловим безвізом» із ЄС

Як повідомлялося, глави держав та урядів Європейського Союзу 23 червня ухвалили рішення щодо надання Україні статусу країни-кандидата на входження до ЄС.

Зеленський взяв участь у засіданні ВР/Фото ОП

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук після цього заявив, що Раді потрібно ухвалити близько сотні законів щодо євроінтеграції. Напередодні, 30 червня, спікер сказав, що Верховна Рада розгляне євроінтеграційні законопроєкти на найближчому пленарному засіданні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-