У СБУ спростували, що Баканова в перші дні повномасштабної війни не було в Україні

У СБУ спростували, що Баканова в перші дні повномасштабної війни не було в Україні

Укрінформ
Голова СБУ Іван Баканов із першого дня повномасштабного вторгнення рф перебував в Україні, на робочому місці.

Як передає Укрінформ, про це повідомив речник Служби безпеки України Артем Дехтяренко в інтерв’ю виданню «Главком».

«В інформаційному полі є багато нісенітниць. Однак це не означає, що всі їх треба спростовувати. Але оскільки ця тема давно мусується в інформпросторі, скажу чітко і ясно: Іван Баканов із першого дня повномасштабного вторгнення перебував в Україні, на робочому місці. Він також зустрічався із міжнародними партнерами, які прагнули надати допомогу Україні у найскладніший момент. Тобто виконував свої безпосередні обов'язки. Крапка. Всі інші версії – фейки та російські інформаційно-психологічні спецоперації», - заявив Дехтяренко.

Він нагадав про чутки у перші дні війни, начебто багато високопосадовців втекли. «Про жоден із цих випадків інформація в результаті не підтвердилася», - запевнив речник.

Читайте також: Корнієнко розповів, скільки народних депутатів зараз за кордоном

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-