Безкарність росії може стати прикладом для інших держав - Зеленський

Безкарність росії може стати прикладом для інших держав - Зеленський

Укрінформ
Якщо росія безкарно захоплюватиме українські території та вбиватиме українців, це може стати прикладом безкарності для інших держав у будь-якому куточку світу.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час спілкування зі студентами канадських вишів, передає Укрінформ.

«Ймовірно, у світі ще є такі лідери. І якщо це тут (в Україні – ред.) спрацює, це може спрацювати і в іншому кінці світу, на будь-якому континенті. Цього не можна нікому дозволяти. Тому треба робити превентивні кроки і, як то кажуть, бити по руках, якщо людина про це лише думає», – сказав Зеленський.

За його словами, потрібно, щоб у протидію агресору включився весь світ, тоді буде результат.

Президент укотре наголосив, що Україні потрібна зброя, фінансова, гуманітарна підтримка та постійний санкційний тиск на агресора.

«Всього цього ніколи не буде забагато, допоки триває війна», – сказав він.

Читайте також: Зеленський звернувся до студентів Канади: Ми б’ємося за можливість збудувати нову Україну

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-