Депутатка Безугла пояснила мету свого перебування на сході

Депутатка Безугла пояснила мету свого перебування на сході

Укрінформ
Народна депутатка Мар‘яна Безугла перебуває на сході України з комунікативною та контролюючою функцією щодо виконання законів і матеріально-технічного забезпечення військових підрозділів.

Про це вона сказала в інтерв’ю виданню «Лівий берег», повідомляє Укрінформ.

За словами Безуглої, зараз вона перебуває у Лисичанську на Луганщині.

«Я є народним депутатом України та заступником голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Відповідно, в рамках статусу народного депутата та представника такого комітету я тут і працюю. Усе відповідно до законодавства. Та враховуючи ту тематику, якою я опікуюся безпосередньо в комітеті. Це комунікаційна функція, наглядова функція, цивільний і демократичний нагляд і контроль. Це все щодо того, як та що відбувається. Чи доходить інформація згори донизу. Знизу догори. Як дислокуються підрозділи, в якому вони стані. Та які є питання, як у командирів, так і у підлеглих, військовослужбовців. Чи вони забезпечені», - заявила Безугла.

Читайте також: Депутати від «Слуги народу» прибули в зону ООС

Також вона зауважила, що на Луганщині аналізує, чи доходить на фронт і як працює матеріально-технічна допомога міжнародних партнерів, який зворотний зв'язок щодо цього.

Народна депутатка додала, що досліджує там і роботу законів, потребу у змінах законодавчих норм.

«У мене – це нагляд, комунікація. Саме нагляд у тому плані, як працюють закони», - пояснила Безугла свою роль на фронті.

Як повідомлялося, на початку червня журналістка Яніна Соколова опублікувала допис у Фейсбуці про те, що депутатка з фракції «Слуга народу» Мар'яна Безугла начебто координує дії командування в районі міста Сєвєродонецька Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-