Зеленський: Наша головна сила і найефективніша зброя – це обʼєднання

Зеленський: Наша головна сила і найефективніша зброя – це обʼєднання

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає нинішній візит лідерів Франції, Німеччини, Італії та Румунії в Україну черговим доказом того, головною і найефективнішою зброєю в боротьбі з російською агресією є об’єднання.

Про це йдеться у заяві глави держави для представників ЗМІ, опублікованій заступником керівника Офісу Президента Андрієм Сибігою у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Друзі, ми цінуємо, що ви сьогодні з нами – саме зараз, напередодні рішень – історично важливих для всієї Європи. І дякую, що цей ваш візит почався з відвідування Ірпеня – ви на власні очі побачили, що робили російські окупанти в Україні. Цей візит чотирьох лідерів у Київ і наші переговори довели ще раз, що наша головна сила і найбільш ефективна зброя – це обʼєднання. Обʼєднання, від якого залежить все інше», - зазначив Зеленський.

Президент зауважив, що коли іноземні гості вже прибували на вокзал у Києві, пролунала сирена повітряної тривоги у більшості областей України. І це, на його думку, доводить, що росія не обирає, кому і коли погрожувати, а кому в Європі дарувати безпеку.

Читайте також: Лідери Франції, Німеччини, Італії та Румунії прибули в Ірпінь

«російська агресія проти України – це агресія проти всієї обʼєднаної Європи, проти кожного з нас, проти наших спільних цінностей. І тільки обʼєднаною має бути і наша відповідь», - підкреслив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі та президент Румунії Клаус Йоганніс перебувають з візитом в Україні, де вже відвідали Ірпінь та провели переговори з Президентом Володимиром Зеленським.

Фото: Андрій Сибіга, FB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-