Новий посол України вручив копії вірчих грамот в МЗС Польщі

Новий посол України вручив копії вірчих грамот в МЗС Польщі

Укрінформ
Новий посол України в Польщі Василь Зварич вручив копії вірчих грамот заступнику міністра закордонних справ РП Марціну Пшидачу.

Про це у Фейсбуці повідомляє посольство України в Польщі, передає Укрінформ.

“Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща Василь Зварич вручив копії вірчих грамот заступнику міністра закордонних справ Республіки Польща Марціну Пшидачу”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час зустрічі Зварич висловив вдячність польській стороні за підтримку України у протистоянні російській агресії, передусім військову і гуманітарну допомогу, а також за відкритість і сприяння громадянам України, які знайшли свій тимчасовий прихисток у Польщі.

Як повідомляється, в рамках зустрічі обговорено широкий спектр відносин та першочергові завдання з реалізації домовленостей, досягнутих між двома державами на найвищому і високому рівнях.

Читайте також: Дещиця завершує роботу послом у Польщі

Указ про призначення Зварича послом у Польщі Президент України підписав 8 лютого. Раніше він перебував на посадах директора Другого територіального департаменту МЗС і заступника директора Департаменту інформаційної політики МЗС. Він також обіймав дипломатичні посади у посольствах України у Польщі (двічі), Туреччині та США.

На посаді посла він замінив Дещицю, який очолював дипломатичне представництво у Польщі з 13 жовтня 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-