Об'єднання світу навколо України пришвидшить закінчення війни - Зеленський

Об'єднання світу навколо України пришвидшить закінчення війни - Зеленський

Відео
Укрінформ
Об'єднання всього світу навколо України пришвидшить процес закінчення війни.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав під час брифінгу з главами урядів Албанії та Чорногорії в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Коли ця війна закінчиться, складно сказати. Я вважаю, коли наша Україна буде об'єднана разом з іншими державами у світі, коли абсолютно всі серйозно почнуть ставитись до росії як до ворога будь-яких цивілізаційних цінностей, до її політично-військового керівництва, інформаційної політики, яка тільки так називається, а є просто пропагандою. Коли з цим всім ми почнемо боротися...тоді росія захоче говорити не тільки зброєю і пострілами. Тому об'єднання світу навколо України пришвидшить процес закінчення війни", - сказав Зеленський.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Її війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Читайте також: Статус кандидата в ЄС: Албанія, Чорногорія і Північна Македонія підтримують Україну

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-