Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

В України і Польщі є спільний смертельний ворог

В України і Польщі є спільний смертельний ворог

Укрінформ
На фейки кремля треба відповідати не тільки спростуванням, а й конкретними справами.

Виступи у Верховній Раді президентів Польщі і України, заяви, які вони зробили, мають не просто символічне значення. Це є свідченням зміцнення і подальшого оформлення політичного союзу двох країн.

У обох країн є спільний смертельний ворог. Україна в цій війні захищає не тільки себе, а й ті країни, які можуть стати подальшим об’єктом російської агресії, зокрема і Польщу. Польща стала для нас найближчим і надійним тилом, прихистила мільйони українських біженців.

Обидві країни і державні лідери, які їх представляють, розуміють необхідність посилення подальшої взаємодії саме для посилення спротиву російському вторгненню та практичної реалізації євроінтеграції України. Спрощення митного контролю на україно-польському кордоні це лише перший крок.

Демонстрація україно-польського союзу це ще і відповідь на фейки російської пропаганди про те, що Польща нібито збирається нападати на Україну. В кремлі всіх міряють по собі і вже давно живуть в паралельній реальності. Тому на їх фейки треба відповідати не тільки спростуванням, а й конкретними справами.

Володимир Фесенко

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-