У моїй команді залишились найнадійніші – Зеленський

У моїй команді залишились найнадійніші – Зеленський

Укрінформ
У президентській команді залишились ті люди, які сповідують однакові цінності з главою держави, це - найнадійніші люди.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це в інтерв’ю всеукраїнському телемарафону заявив Президент України Володимир Зеленський, відповідаючи на питання, чому залишилось мало людей в команді, з якими починався його політичний шлях.

«Я думаю, що це прекрасний результат, це правда. По-перше, це говорить про те, що мої пріоритети - це результат, і досягати цього результату з тими людьми, які хочуть саме такого результату. І їх життя не вимірюється іншими цінностями, тобто наші цінності співпадають щодо цих результатів. По-друге, політика змінює людей, і не хочеться використовувати банальне слово «кумовство», але з усім тим, я дійсно так вважаю, що немає дуже своїх і немає дуже чужих в політиці. Тому що політика вона змінює ситуацію і треба бігти. Війна також змінила, не всі побігли далі. Хтось побіг в інший бік, а хтось там трішки далі, а хтось навіть за кордон побіг, і може навіть зараз біжить. Але це ж люди втікають від себе перш за все, а не від України, я впевнений в цьому. Тому залишаються надійні чи найнадійніші, і навіть деякі люди мене здивували, які залишились, ми залишились пліч-о-пліч», - розповів Зеленський, додавши, що політика та війна змінюють людей.

Читайте також: Зеленський вважає, що оцінку йому як Президенту можна буде дати після війни

Він також відзначив, що, з одного боку, на сьогодні не відомо, чим все закінчиться, з іншого – є впевненість у перемозі.

«Я впевнений, що буде перемога, я з цим живу з першого дня. Я в цьому впевнений, ми йдемо саме цим шляхом, тут немає роздоріжжя, немає альтернатив і тут немає ніякої дипломатії – зрозумілий курс», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Зеленський розповів, як змінювалося його ставлення до політики за три роки президентства

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-