Зеленський вважає, що оцінку йому як Президенту можна буде дати після війни

Зеленський вважає, що оцінку йому як Президенту можна буде дати після війни

Укрінформ
Оцінювати результат діяльності на посаді президента можна буде лише після того, як закінчиться війна.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це в інтерв’ю українським ЗМІ заявив Президент України Володимир Зеленський, відповідаючи на питання, що є найбільшим досягненням і що вдалося реалізувати за три роки на посаді глави держави.

«Мені складно це сказати, правда. Завжди була велика складність мені про себе говорити: складно або про мої кроки, або про кроки тих, хто поруч. Мені здається, що оцінювати треба будь-який результат, коли ти дійшов до кінця, і цей результат він абсолютно зрозумілий. Якщо говорити про війну, про те, що відбулося, і як це зараз відбувається - треба дійти до кінця», - заявив глава держави.

Читайте також: У цій війні виборюється місце України у світі – Зеленський

Він відзначив, що попри тепло та весну за вікном в Україні триває війна, особливо складна ситуація зберігається в низці регіонів.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-