Зеленський звернеться до студентів провідних вишів США й Канади

Зеленський звернеться до студентів провідних вишів США й Канади

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 16 травня, звернеться до студентів провідних американських університетів.

Про це Зеленський повідомив у відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Ще одне завдання, яке набуває тим більшого значення, чим довше триває війна, – робимо все, щоб зберігати максимальну увагу світу до нас, до України. Інформація про наші потреби має бути в новинах усіх держав, які важливі для нас. Має бути там постійно і кожного дня. Для більшої інформаційної і політичної підтримки України вже у понеділок (16 травня – ред.) буду спілкуватись зі студентами провідних американських університетів. Це 63 університети США і два університети Канади, які обʼєднують сотні тисяч студентів і є великою експертною та дослідницькою спільнотою. Їхній голос точно посилить наші можливості", – зазначив глава Української держави.

Читайте також: Президент: Робимо все, щоб зберігати максимальну увагу світу до України та наших потреб

Він також повідомив, що наприкінці травня заплановане окреме звернення до студентів Стенфордського університету.

Окрім цього, Зеленський розповів про підготовку до спілкування зі студентами провідних вищих навчальних закладів нашої держави.

"У своєму зверненні до них відповім на деякі важливі складні питання, які вже є у нашому суспільстві, які вже видно. І очікую глибоких запитань від них, від наших студентів", – підкреслив Президент.

Читайте також: Президент 23 травня звернеться до учасників Давоського форуму

З 24 лютого триває повномасштабна війна, яку розпочала російська федерація. російські війська знищують об‘єкти критичної та житлової інфраструктури, жорстоко вбивають мирне населення.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-