Зеленський: На відміну від лідера сусідньої країни - я не в бункері

Зеленський: На відміну від лідера сусідньої країни - я не в бункері

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявляє, що на відміну від лідера сусідньої країни володимира путіна він весь час знаходиться за місцем своєї робити — у центрі Києва, в Офісі глави держави.

Про це Зеленський сказав в інтерв’ю італійському каналу Rai 1, передає Укрінформ.

“Я не в бункері, на відміну від деяких сусідніх лідерів. Це мій офіційний офіс (де перебував Президент під час інтерв'ю італійському ЗМІ — ред.). В центрі Києва, на вулиці Банковій знаходиться Офіс Президента України, зараз знаходжуся в одному зі своїх кабінетів”, - сказав Зеленський.

Він додав, що перебуває на робочому місці згідно з чинним законодавством; під час повітряних тривог діють усі необхідні заходи безпеки. Також Президент України зазначив, що проводить зустрічі з лідерами інших країн.

Відповідаючи на запитання італійського ЗМІ, хто врятував його 24 лютого, коли росія почала повномасштабний наступ на Україну, Зеленський зазначив: “Український народ, ніхто не рятував більше. Ми залишилися тут в Україні. Я розумію про що ви: чи врятував мене Бог? Український народ і Бог, напевно, так”.

Президент зазначив, що з початку повномасштабної війни кілька разів бачився зі своєю родиною і отримує від неї повну підтримку.

Читайте також: Україна не буде «зберігати обличчя путіну» і йти на якісь поступки - Зеленський

“Вони мене підтримують максимально, вони хочуть, щоб закінчилася війна, але вони хочуть, щоб закінчилася війна тільки нашою перемогою. Ми не маємо права програти, бо десятки тисяч людей загублено. Не маю прав просто піти, і щоб все було дарма”, - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог веде масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл. Сили оборони України протистоять російським військам і завдають їм великих втрат. Українські захисники з 24 лютого по 13 травня ліквідували близько 26 тисяч 900 (+250) російських загарбників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-