ВР ухвалила закон про роботу приватних виконавців під час воєнного стану

ВР ухвалила закон про роботу приватних виконавців під час воєнного стану

Укрінформ
Верховна Рада прийняла закон щодо внесення змін до деяких законів щодо діяльності приватних виконавців на час воєнного стану.

Проєкт №7317 підтримали 318 народних депутатів, повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт парламенту.

"Прийняття закону дозволить забезпечити належну організацію діяльності з примусового виконання рішень органами державної виконавчої служби та приватними виконавцями під час дії воєнного стану та сприятиме захисту національних інтересів у зв’язку з військовою агресією російської федерації, забезпеченню законних інтересів юридичних осіб, конституційних прав і свобод людини та громадянина в умовах воєнного стану", - йдеться у пояснювальній записці.

Читайте також: Нафтогаз не змінює ціну на газ для своїх клієнтів у межах річного тарифу «Фіксований»

Законопроєктом передбачається, що кваліфікаційний іспит приватного виконавця проводиться за наявності технічної можливості для його проведення; планові та позапланові перевірки діяльності приватних виконавців у цей період не проводяться. Діяльність приватного виконавця може бути зупинена строком на три місяці на підставі наказу Міністерства юстиції, тощо.

Читайте також: Стефанчук назвав законопроєкти США, спрямовані на придушення рф

Як повідомлялося, Верховна Рада прийняла у другому читанні та в цілому закон про безперебійне виробництво та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-