Усі російські активи на території України переходять у власність держави - Шмигаль

Усі російські активи на території України переходять у власність держави - Шмигаль

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив документ, згідно з яким російські активи на території України переходять державі, а точніше Державному підприємству «Національний інвестиційний фонд».

Як передає Укрінформ із посиланням на Телеграм Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, таке рішення ухвалили на засіданні уряду у вівторок.

«Усе, чим володіє росія в Україні, ми заберемо й направимо на посилення армії, підтримку людей та відновлення нашої країни. Сьогодні Кабінет Міністрів затвердив документ, згідно з яким російські активи на території України переходять державі, а точніше Державному підприємству «Національний інвестиційний фонд». І Президент, і уряд неодноразово казали, що росія має заплатити за те, що вона зруйнувала в Україні». – сказав Шмигаль.

Він запевнив у тому, що влада продовжує роботу з міжнародними партнерами, аби російські активи в інших державах також були конфісковані й передані на відновлення нашої країни.

Читайте також: Україна сформувала стратегічні запаси харчів, яких вистачить на роки – Шмигаль

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-