Глава міноборони Литви: росія продовжує «червоний терор» в Україні

Глава міноборони Литви: росія продовжує «червоний терор» в Україні

Укрінформ
«Червоний терор» російської федерації, від якого Литва визволилася не 9 травня 1945 року, а лише на початку 90-х років, продовжується нині в Україні.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері написав міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас.

«Для Литви 9 травня не стало кінцем Другої світової. Кінець цієї війни не приніс нам мир, а політичні наслідки цієї війни повністю не усунені, оскільки «червоний терор», від якого Литву звільнили в 1990-1993 роках, продовжується сьогодні в Україні», - написав міністр.

Очільник литовського Міноборони також висміяв промову президента рф володимира путіна з нагоди 9 травня, та назвав її «старою пургою, беземоційною промовою робота», яка «не йде в порівняння з промовою Зеленського про закінчення Другої світової війни».

Анушаускас також обсміяв економічні проблеми росії, покепкувавши з хмарного неба над красною площею під час путінського параду.

«До речі, дивно, що сьогодні небо над москвою було неясним. Очевидно, у путіна немає грошей, аби розчистити хмари», - написав міністр.

Читайте також: Білий дім назвав абсурдом заяви путіна на параді в москві

Як повідомляв Укрінформ, радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк назвав промову путіна на військовому параді з нагоди Дня перемоги в москві «сірим набором слів», який свідчить про занепад рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-