Кулеба: Ми побачимо нову динаміку щодо санкцій, зброї та ізоляції росії

Кулеба: Ми побачимо нову динаміку щодо санкцій, зброї та ізоляції росії

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба запевнив в абсолютно новій динаміці щодо санкцій, зброї та ізоляції росії.

Про це він заявив під час включення у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Це були тижні титанічної праці, яку можна описати якщо коротко, то як ламання стін. Тобто, чим ми займалися? Ми ламали стіни і, без перебільшення, ми стіни зламали, і ви побачите абсолютно нову динаміку багатьох процесів: і стосовно санкцій, і стосовно зброї, і стосовно ізоляції росії», - сказав він.

Читайте також: Збройні сили України переходять на зброю НАТО – Кулеба

Зокрема, у контексті санкцій Кулеба відзначив документ, напрацьований експертною групою, яку очолюють керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та колишній посол США в росії Майкл Макфол, де вказано, наскільки системно і за рахунок чого має зростати санкційний тиск на росію. За словами міністра, МЗС уже взяло його в роботу і буде просувати.

Як повідомляв Укрінформ, експертна група при Офісі Президента 21 квітня презентувала План дій щодо посилення санкційного тиску на рф.

Читайте також: Кулеба подякував премʼєру Болгарії за початок збору коштів для України

Президент Володимир Зеленський 29 березня оголосив про створення при ОП групи експертів, які аналізуватимуть вплив застосованих проти російської федерації санкцій. З українського боку групу очолює керівник ОП Андрій Єрмак, з міжнародного – колишній посол США в рф Майкл Макфол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-