Санкційна політика проти росії недостатня - Єрмак

Санкційна політика проти росії недостатня - Єрмак

Відео
Укрінформ
Наявна санкційна політика проти російської федерації недостатня, необхідно, щоб нові санкції з'являлися постійно.

Про це сказав керівник Офісу Президента Андрій Єрмак в інтерв'ю французькому телеканалу TF1, передає Укрінформ.

"Той факт, що війна в Україні продовжується, продовжують убивати наших людей, наших дітей, дає зрозуміти, що наявна санкційна політика недостатня. Треба її посилювати. Потрібно, щоб нові санкції з’являлися постійно", - сказав Єрмак.

Він наголосив, що Україні дуже важлива підтримка ЄС щодо запровадження повного ембарго на енергоносії, на російський газ і нафту, а також застосування санкцій проти всіх російських банків.

За його словами, потрібно пропрацювати санкції щодо визнання росії країною, яка спонсорує тероризм.

"Також я вважаю, що потрібно розглянути питання щодо включення росії до чорного списку FATF за прикладом тих країн, до яких такі заходи вже були застосовані. І ще багато іншого», – додав Єрмак.

Читайте також: Влада рф намагається приховати вплив західних санкцій - WSJ

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 29 березня оголосив про створення при ОП групи експертів, які аналізуватимуть вплив застосованих проти російської федерації санкцій. З українського боку групу очолює керівник ОП Андрій Єрмак, з міжнародного – колишній посол США в рф Майкл Макфол.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-